ERKEN HABER - Sinan Ateş suikastında yeni gelişme. İki kez serbest bırakılan Tolgahan Demirbaş ile bir avukat gözaltına alındı.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile arkadaşı Selman Bozkurt, geçen yıl 30 Aralık günü Çankaya'da motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, iki çocuk babası Ateş hayatını kaybetti.

Suikast zanlısı olarak iki kez gözaltına alınıp serbest bırakılan Tolgahan Demirbaş. üçüncü kez gözaltına alındı. Serdar.Ö. isimli bir avukatın da gözaltında olduğu öğrenildi.

Hemşire Enise Gürsoy, kazada yaşamını yitirdi Hemşire Enise Gürsoy, kazada yaşamını yitirdi

Dün de gözaltına alınan şüpheliler A.A. ve Ç.Z.’nin tutuklandığı açıklanmıştı.

sinan ateş-4

MOTOSİKLETLİ İKİ KİŞİ SALDIRI DÜZENLEDİ

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık'ta Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktığı sırada motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede vefat etmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bugüne kadar; saldırının gerçekleştirildiği motosikleti kullanan şüphelinin de aralarında bulunduğu çok sayıda isim gözaltına alırken, bu isimlerden 15’i tutuklandı. Bazı isimler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.